|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Grupa pomorska - Propozycja
cinek82 - 2008-02-27, 19:21 Temat postu: Propozycja Mam propozycje dla naszego szefa. Spyro może założyłbyś nam Grupę Trójmiejską. Myślę że to by było dobre rozwiązanie. Lublin już ma miejsce na swoje pogaduchy, nowości itp. W ten sposób nie zawalalibyśmy miejsca w zlotach/spotach, a moglibyśmy sobie z chłopakami popisać w naszym (jak na razie wąskim) gronie. Grupą już się nazywamy, myślę że można
by to zalegalizować. Hehe. Co ty na to?
Gavel - 2008-02-27, 22:42
zrobić w sumie możemy - czemu nie
chciałem z Wami o tym właśnie pogadać na najbliższym spociku pod Care4 ale skoro inicjatywa wyszła już teraz na forum to chyba trzeba coś podziałać
cinek82 - 2008-02-28, 16:08
No to Gavel działaj! Ty masz uprawnienia urzędowe żeby nam tu takie ułatwienie zrobić. Jestem pewien że nasz klan (jak to Wolf mówi) będzie zadowolony z tego posunięcia. Mam nadzieję że dołączą do nas Venciarze z okolic Metropolii Trójmiejskiej.
Gavel - 2008-02-28, 22:05
A wiesz że naprawdę od dziś mam uprawnienia urzędowe?? Byłem dziś rano w Urzędzie Miasta i odebrałem swój nowy dowód osobisty (do tej pory cały czas posługiwałem się tym starym książeczkowym )
A wracając do tematu to pomysł został wcielony w życie i Grupa powstała także zapraszam do pisania postów
cinek82 - 2008-02-29, 15:58
Gavel napisał/a: | A wiesz że naprawdę od dziś mam uprawnienia urzędowe?? Byłem dziś rano w Urzędzie Miasta i odebrałem swój nowy dowód osobisty (do tej pory cały czas posługiwałem się tym starym książeczkowym |
Ja "zieloną kartą" posługiwałem się do 2006 r. Wymieniałem po ślubie razem z żoną.
EXTRA mamy swój kąt na forum. Dzięki Gavel!
|
|