|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Zsyp - [SPRZEDAM] Felgi aluminiowe ATS + Opony
Dzolo - 2007-09-27, 17:59 Temat postu: [SPRZEDAM] Felgi aluminiowe ATS + Opony Jak w temacie
Link do aukcji:
http://moto.allegro.pl/it...6_sprawdz_.html
Foto na aucie :
spyro - 2007-09-28, 11:43
Co innego kupujesz?
Dzolo - 2007-09-28, 15:48
spyro napisał/a: | Co innego kupujesz? |
Spyro nie mam pojęcia. Puki auto bedzie latało na wysokim zawiasie
to bede chciał jakies zwykłem 5 raminne fele.
A jak sie dorobie airride to bbs rs
Gavel - 2007-09-28, 15:53
Dzolo napisał/a: | A jak sie dorobie airride to bbs rs |
sorry że to powiem ale skoro chcesz założyć bbs rm to mam nadzieję że nigdy się nie dorobisz
a co do zawiasu to na standardzie nie możesz jeździć na tych felach?
Dzolo - 2007-09-28, 16:06
Gavel napisał/a: | sorry że to powiem ale skoro chcesz założyć bbs rm to mam nadzieję że nigdy się nie dorobisz |
Oj Gavel Gavel , co ja mam z Tobą hehehe Nie znasz sie!
Gavel napisał/a: | a co do zawiasu to na standardzie nie możesz jeździć na tych felach? |
Pewnie że można ale wydajemi sie że bardziej pasują do niskiej fury.
Poprosu przejsciowo kiedy będę duzo latał autem chce dać seryjne zawieszenie
i normalną estetyczną jakas zwykłą fele bez wygibasów
Gavel - 2007-09-28, 16:19
może i się nie znam ale wiem co mi się podoba a takich fel po prostu nie cierpię
jak coś takiego założysz to identycznie jak Idgray w tym roku nie dostaniesz ode mnie ani jednego punkciku na zlocie
Dzolo - 2007-09-28, 16:25
Gavel napisał/a: | może i się nie znam ale wiem co mi się podoba a takich fel po prostu nie cierpię |
Nie no nie mówie że się nie znasz;) Jeden lubi to drogi to i spoko.
Idgray ma rm , też są fajne ale ja bym chciał rs , oczywiscie to
w dalekiej przyszłosci może
Gavel napisał/a: | w tym roku nie dostaniesz ode mnie ani jednego punkciku na zlocie |
Stary nigdy nic nie robiłem w aucie na pokaz tylko zeby mi się podobało , a furek
będzie tyle że bedzie kogo obdarowac punkcikami.
Dla forumowiczów oczywiscie rabat na fele!
Gavel - 2007-09-28, 16:45
Dzolo napisał/a: | Stary nigdy nic nie robiłem w aucie na pokaz tylko zeby mi się podobało | wiem, wiem i dlatego pozwoliłem sobie napisać to wszystko bo wiem że jesteś spoko ziomek i się nie pogniewasz z powodu takich żartów
najważniejsze jest żeby furka się właścicielowi podobała a reszta to pikuś
Dzolo - 2007-09-28, 18:01
Gavel, ja wiem że Ty wiesz .
Gavel napisał/a: | jesteś spoko ziomek |
i vice versa
spyro - 2007-09-28, 18:22
no mnie tez bbsy żadne sie nie podobają, te rs również średnio... Ale dla każdego cś dobrego i ważne żeby Tobie Dzolo się podobały
idgray - 2007-09-28, 19:02
wam się nie będzie podobało ale mi jak najbardziej również na zlotach typu vwmania, majóvwka, cultstyle.de i innego rodzaju niemieckich zlotach. Ta felga jest rewelacyjna do takiego auta jak vento i jeszcze na zawiasie odpowiednio obniżonym ha
spyro - 2007-09-28, 19:07
No tak jak powiedziałem, najważniejsze żeby podobało się właścicielowi autka...
MAPET - 2007-09-28, 23:16
Dzolo napisał/a: | Gavel napisał/a:
może i się nie znam ale wiem co mi się podoba a takich fel po prostu nie cierpię
Nie no nie mówie że się nie znasz;) Jeden lubi to drogi to i spoko. |
nom zgadza sie
fele kozaki jak sie je ladnie zrobi... nie to co jakies tam 5 czy 4 ramienne zwykle czy cos w tym stylu
Cytat: | jak coś takiego założysz to identycznie jak Idgray w tym roku nie dostaniesz ode mnie ani jednego punkciku na zlocie |
za to masz ode meni jak w banku
Dzolo - 2007-09-29, 01:39
Noo te z foty Spyro baja .Panowie sprzedaje te alu bo nie widzę ich poprostu na
wysokim zawieszeniu a takie bede jakiś czas napewno miał , oczywiscie nie mówie ze gleba jest bee bo nie jest i napewno jeszcze mój Ventyl będzie eliminował kolejno
zakupione z allegro hokeje ale teraz poprostu musze miec takie auto ze na pewniaka przejadę .
|
|