Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Zloty / Spoty - Spot w Mierzejewie -relacja

theority - 2007-09-03, 00:11
Temat postu: Spot w Mierzejewie -relacja
W dniach 31.08.2007-02.09.2007 odbył się mały spocik w Mierzejewie pod Lesznem ;)
Po za tym że przez te trzy dni balowaliśmy na całego z ekipą Mierzejewską to w sobotę udało się Krzychowi oraz mnie naprawić w moim Ventylku szyberdach, a głównym motorem napędowym do pracy była myśl że jak Marek to zobaczy to mu szczęka do ziemi opadnie :P
Ogólnie na spociku były - 3 Ventki oraz ciągnik, a ja zaś po spocie zostałem właścicielem kota, który się gdzieś znalazł pod sklepem :D

To tak pokrótce, bo cały imprezowy weekend i tak nie zostanie tu opisany, bo się po prostu nie da :D

Poprawiny w przyszłym tygodniu, ale już w Koninie - Serdecznie zapraszamy ;)

Od lewej:MarMarMarek, Theority, Mihu.

Zdjęcia z pracy :D

Dzolo - 2007-09-03, 00:15

Ładnie chłopaki :mrgreen: Zaprawka przed Krzeczowem widze :OK:
marmarmarek - 2007-09-03, 01:11

theority napisał/a:
motorem napędowym do pracy była myśl że jak Marek to zobaczy to mu szczęka do ziemi opadnie język

smieszne... :P ;) no ale ogolnie to Krzychu znalazl jakis patent na naprawienie i to bez nitowania... (jak go upije, to sie dowiem jaki ;) ) ogolnie dochodze do siebie po weekendzie, bo za kolnierz nie wylewalismy ... :D chyba bede zyl ;) dbaj o Mierzejewskiego Kotka Witek ! ;)

theority - 2007-09-03, 23:33

marmarmarek napisał/a:
bo za kolnierz nie wylewalismy ...

był jeden taki :P jak powiedziałem że nie pije, a mi żeśta na chama wciskali :P

marmarmarek napisał/a:
dbaj o Mierzejewskiego Kotka Witek !

NO ba :D Patrz na zdjęcie jak się ma :D

marmarmarek - 2007-09-04, 00:25

theority napisał/a:
a mi żeśta na chama wciskali język

to nie ja tylko Brenno :P a i tak Tobie sie pozniej jeszcze chociaz udalo wyjsc z auta jak do baru pojechalismy :P ;)

theority - 2007-09-04, 08:05

marmarmarek napisał/a:
a i tak Tobie sie pozniej jeszcze chociaz udalo wyjsc z auta jak do baru pojechalismy

i to był błąd :hahaha:

[ Dodano: 2007-09-04, 18:22 ]
A swoją drogą, marmarmarek w ten weekend pyknęło mi 350 km :P