Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Zsyp - [sprzedam] Cb radio

Respect - 2007-08-16, 13:50
Temat postu: [sprzedam] Cb radio
Jak w temacie Cb Cobra używane niecały rok kupione nowe w sklepie, stan idealny pudełko i wszystkie papiery, zostalo chyba jeszcze troche gwarancji, cena 150zł moge dorzucić do kompletu antene magnesówke która chodziła z tym radiem ale to juz do dogadania, z radia byłem bardzo zadowolony także polecam
kovval - 2007-08-16, 13:58

jaki to zasieg ma? wszytko dziala rozumiem... tzn nie trzeba poslinic i przytrzymac lewa reka za prawe pokretlo, a lewa noga nacisnac kabel :) jakies foto zarzuc i wymiary, please

[ Dodano: 2007-08-16, 14:00 ]
i jaki to model ?

Respect - 2007-08-16, 14:55

POwiem Ci tak, jeżdże cały czas i nigdy nie miałem problemu z dogadaniem sie z kimkolwiek także wbrew pozorom jest to nie najgorszy sprzęt, a zasięg to dokładnie Ci nie powiem ale tez jest nieźle, bo mieszkam w lublinie i ściągałem całe miasto , mam do niego całkiem spora antene ale coś w niej kabel gdzieś nie łączy i czasem sygnał zanika. To jest pewne bo dzisiaj sprawdzałem radyjko w sklepie przy innych antenach i chodziło idealnie, a antena na mierniku gubiła sygnał jak się nią poruszało także antene dorzuce za 4dychy, myśle że gdzieś kabel przy antenie albo końcówce jest uszkodzony

http://allegro.pl/show_item.php?item=226672757

kovval - 2007-08-16, 15:39

no to chyba pozamiatane :(
Paweł J. - 2007-08-16, 21:17

gdyby ta antena była ok to brałbym od zaraz....
Respect - 2007-08-17, 10:52

No Cb poszło w błyskawicznym tempie :)

Antena została, i za nia chce 4 dychy, najprawdopodobniej jest coś z tym kablem przy wtyczce, bo sprawdzana była miernikiem i poruszając kablem zasięg był dobry

marmarmarek - 2007-08-17, 10:55

mam to same radio, ale musze nastroic jeszcze antene-ja dobrze slysze, a mnie czasami zrozumiec nie moga... ogolnie nie jest to zle radyjko :)