Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Grupa pomorska - Szukam warsztatu

sztabson - 2013-02-05, 16:43
Temat postu: Szukam warsztatu
Witam! Kiedyś pytałem się Was jak wymienić wentylator, ale zwlekałem z tym tak długo jak się dało z braku kasy. I stało się padł całkowicie... Mam już kupiony który powinien pasować. Właściwości ma te same, lecz więcej "skrzydeł" ale to raczej w niczym nie przeszkadza. Czy ktoś z Was tym jest wstanie zająć? Oczywiście za opłatą! lub macie jakiś tani dobry warsztat? najlepiej w Gdańsku choć w okolicy też może być jeśli będzie mi się kalkulowało tam dojechać niż zapłacić więcej a bliżej. I czy to naprawdę trzeba cały przód rozkręcać? Nie da się tego zrobić taniej?

Podaję też mój wcześniejszy temat: http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=13521

Pozdrawiam Tomasz

lesny1982 - 2013-02-07, 12:28

no jak chcesz jak najtaniej sam to zrob jaka filozofia w odkreceniu paru srubek ??
sztabson - 2013-02-07, 16:22

Pewnie taka że nie każdy zna się na mechanice samochodowej? Tym bardziej że pracuje całe dnie. Ok już nie istotne został zrobiony już. Można zamknąć/usunąć temat.
lesny1982 - 2013-02-07, 20:12

no jak 90% osob i tez pracuja ;) roboty na 30 minut tyle napewno bys mial czasu , no to napisz gdzie robiles i ile zaplaciles