|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - Kamerka cofania a radyjko z LCD
Marek81l - 2011-09-08, 09:06 Temat postu: Kamerka cofania a radyjko z LCD Radyjko to Pioneer AVH-P5000DVD,zamontowałem sobie do tego kamere cofania(oczywiscie pod ori wejscie dla kamery oraz sygnał od czujnika cofania do odpowiedniego przewodu w radiu. Wszystko jest super i działa jak nalezy ale dopóki sprzęt jest załączony i tu pytanko.
Czy to powinno działac takze przy wyłączonym radiu lub gdy LCD jest schowany to czy powinien sie sam wysówac po włączeniu wstecznego?? Dodam ze gdy radio jest wyłączone a wrzuce wsteczny to podswietla sie cały panel jakby sie załączał.
Czy moze to byc do uaktywnienia w opcjach radia??
Moze ktos ma podobny zestaw i cos mi powie na ten temat??
Wąski 2 - 2011-09-08, 13:10
miałem zamiar zrobić to samo u siebie lecz by radyjko się wysuwało w momencie wrzucenia "R" to byś musiał się wpiąć w płytkę sterującą panelem lcd by dał sygnał na mechanizm lecz ,czy jest sens bo wiemy że wysunięcie monitora może trwać dłużej niż sam manewr
Marek81l - 2011-09-09, 10:47
Wiesz ja to se myslałem ze tak bedzie od razu to działało, z reguły zawsze mam wysunięty ten LCD-ek ale tak sie dopytac ino chciałem,w kwesti cofania oczywiscie masz racje,pewno bym juz do przodu jechał a monitor byłby w 1/2 drogi do otwarcia.
|
|