Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Pozostałe - Złącze diagnostyczne

sebastian - 2007-02-15, 19:23
Temat postu: Złącze diagnostyczne
Ma ktoś schemat złącza diagnostycznego, do którego podłącza się komputer, do Vento 1992r. 1.8 benzyna silnik AAM 55kW, oraz schemat tego przyrządu, no i oprogramowanie do komputera? Bo może bym zrobił samemu sobie ten przyrząd, bez wydawania kupy kasy na gotowy, co jest na allegro. Z góry 100-krotne wdzięki :)

P.S. Czy ten schemat system_wiring_diagrams, co jest w dziale download, to jest właśnie to?

spyro - 2007-02-15, 23:05

sebastian, ciągle dublujesz posty,Zanim napiszesz cokolwiek zajrzyj do opcji szukaj bo jak narazie większość rzeczy, które piszesz są już na forum i robi sie przez to mega bałagan!
Hemi77 - 2007-02-16, 20:14

sebastian napisał/a:
Bo może bym zrobił samemu sobie ten przyrząd, bez wydawania kupy kasy na gotowy, co jest na allegro.

no to ciekawe - :hmmm: :wysmiewacz: :wysmiewacz: :wysmiewacz:
jak bym wczesniej wiedzial ze taki zdolny jestes to bys mi zrobil DIGIMAT do automata :wysmiewacz:

tomala2301 - 2007-02-17, 15:00

sebastian jakie wydawanie kupe kasy na allegro takiego fejsika kupisz za 50zł no chyba , że 50zł to dla Ciebie kupe kasy . Program ściągniesz na emuli. Ja kiedyś kupiłem na allegro fejsa za 50zł linia KL i robiłem VW Passata 1,9 TDi 2004 r. diagnostyke . Pozdrawiam